VOEDING & DIËTETIEK

De juiste voeding voor een topprestatie!

Betere prestaties zet je natuurlijk neer door goed en efficiënt te trainen. Echter een goede voeding draagt ook bij om betere en sterkere prestaties neer te zetten. Ik help je daarom graag bij het opstellen van het juiste voedingsadvies wat helemaal bij jou aansluit.

Voedingsadvies

Ik ga samen met jou je voedingspatroon doornemen om te kijken wat, wanneer en hoeveel je eet. Tijdstippen en samenstelling zijn essentieel om je doelen te bereiken.
Gevorderde wielrenners weten dat koolhydraten en vetten de belangrijkste brandstoffen zijn tijdens het fietsen. Echter eiwitten zijn ook heel belangrijk tijdens de herstelfase. Daarnaast zijn er nog vezels, vitaminen en mineralen die van groot belang zijn om topprestaties neer kunnen te zetten.

De energie-inname is afhankelijk van duur, intensiteit en niveau van de individuele wielrenner. Zit je bv. in een intensieve trainingsperiode, dan heb je een hogere energiebehoefte. Het is dus belangrijk dat je voeding in een goede balans en samenstelling is met je inspanningen.

Mocht je eventueel klachten hebben, dan verwijs ik je eerst door naar een huis- of sportarts om een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Uit het bloedbeeld zal naar voren komen waar jouw eventuele tekorten zitten en hier wordt ook een specifiek voedingsadvies voor gegeven, hierbij kun je ook denken aan bv. specifieke voedingssupplementen.

Ben je bekend met een voedselallergie of voedingsintolerantie, of komt dit naar voren uit het bloedonderzoek dan zal ook hier een specifiek voedingsadvies voor worden gegeven.

Voor het voedingsadvies worden de kosten niet maandelijks maar per consult gerekend.

Intake inclusief advies

85,-

EenmaligMAAK EEN AFSPRAAK

Uitgebreid voedingsschema

45

Per maand

MAAK EEN AFSPRAAK

Online suppletie advies

25

Eénmalig