Skip to main content

GEZOCHT: 250 VERLIEZERS (géén opgevers)

 

GEZOCHT: De Duursporter

Wij als Wielertrainer.com zoeken natuurlijk wielrenners! Wil jij straks – tijdens de intrede van het nieuwe sportseizoen -, strak en afgemeten aan de start staan van de wedstrijd of evenement? Wil jij die laatste extra gram verliezen om nóg sneller en nóg beter te presteren op de fiets?

Dan is ‘De Beste Verliezer’ een Challenge voor jou! Stoom jouw lichaam in 12 weken klaar voor het nieuwe sportseizoen!

SVWS_De-Beste-Verliezer_2015-De-Duursporter

OVER DE BESTE VERLIEZER

De Beste Verliezer gaat over Het Verliezen van slechte eetgewoontes en het Verliezen van gewicht, vet% of vetmassa. Ieder op zijn/haar eigen manier. In het woud van berichten, ontwikkelingen en stromingen kan kiezen zeer lastig zijn. Ook maakt het enorme aanbod van voeding en verleidingen op dit gebied het er niet makkelijker op. En wat voor de een geldt, geldt niet voor de ander. Er is niet één waarheid. In onze optiek komt onze filosofie en visie over gezonde voeding en een fit en gezond lichaam samen in ‘De Beste Verliezer’.

We hebben er maanden aan gewerkt. En nu is het zover. Super trots zijn wij op het resultaat. Het gaat mooi worden. SportvoedingWebshop presenteert ism Wielertrainer.com deze 12-weekse Challenge voor Afslankers, Duursporters en Krachtsporters.

Wij zijn ervan overtuigd: Ons gaafste event ooit! We gaan hele mooie dingen doen. 12 weken lang inspiratie, motivatie en tips. En we gaan op een bijzondere locatie van start. Bij Cinestar Wolff Bioscoop in Enschede. Wij gaan voor een volle bak! Wij werken samen met vele professionals.  Het wordt GAAF!!!

250 Verliezers zijn na 12 weken 250 Winnaars. En De Beste Verliezer wint maar liefst € 1.000

Ontmoet ons 14 januari in de Wolff Cinestar bioscoop in Enschede voor:

  1. Een MasterClass over gezonde voeding en veel meer
  2. De complete uitleg en kick-off van de Challenge ‘De Beste Verliezer’
  3. De introductie van hét nieuwste product van SportvoedingWebshop.com
  4. Onder de mensen die het bericht (onze facebook post film) delen op internet, wordt ons nieuwste product verloot. Hij/zij wint 1 jaar lang gratis ons nieuwste product

We hebben plek voor 250 verliezers, dus kom, want Vol = Echt vol!

SVWS_De-Beste-Verliezer_2015

Leave a Reply

Copyright 2020 Wielertrainer.com