Skip to main content

Het Wielertrainer.com ‘De Beste Verliezer’ pakket

Diverse professionals doen mee aan ‘De Beste Verliezer’. Van diëtisten tot fitness instructeurs en van Bootcamp trainers tot Personal Trainers en sportscholen. Een van de professionals is Wielertrainer. Waarom zou je kiezen om samen te werken met Wielertrainer.com tijdens ‘De Beste Verliezer’?

Wil jij de Alpe-d’Huez op? De Mont-ventoux beklimmen, of gewoon weer lekkerder in je vel op je fiets zitten met een paar kilootjes minder?  Of ben je iemand met grote ambities en wil je vooruitgang boeken op wedstrijdniveau, of een cyclosportieve gaan rijden misschien?

Wielertrainer.com zal je begeleiden op het gebied van voeding en training in combinatie met de 12-weekse challenge De Beste Verliezer.

Vele denken; maar ik eet al gezond en ik sport. Ik doe al die goede dingen toch al?! Maar…….

Doe je de goede dingen?

En doe je de goede dingen goed?

Pas je de juiste voeding op het juiste moment toe?  Zeker duursporters hebben vaak al veel kennis over gezonde voeding. Het probleem is vaak, wanneer moet ik wat eten en hoeveel dan…. Zeker als het gaat om het gebruik van sportvoeding is er nog veel te leren denken wij. Daarom werken wij samen met SportvoedingWebshop.com dé specialist op dit gebied. En over andere aspecten rondom voeding: daar helpen wij jou bij, alles aangepast op jou trainingen voor een optimaal resultaat. Tijdens de 12-weekse Challenge helpen wij jou van Wielertrainer.com op weg én tref je via www.debesteverliezer.com wekelijks nieuws aan over voeding en adviezen. Een mooie combinatie dus.

Ook na deze 12 weekse challenge ‘De Beste Verliezer’ zul je hier nog veel plezier hebben. Je hebt namelijk geleerd hoe je moet trainen en hoe je als duursporter de juiste voeding slim toepast. Nooit meer op dieet en fietsen om af te vallen. Maar fietsen om je fit te voelen, te genieten van prachtige alpen tochten of voelen dat je meer kracht in de benen hebt tijdens je wedstrijd. Want daarom fiets je toch? Geef je fiets een nieuwe missie!

TOTAAL BEGELEIDING PAKKET 12-WEEKSE CHALLENGE ‘DE BESTE VERLIEZER’

Dit pakket bestaat uit:

  • intake gesprek
  • inspanningstest
  • inclusief gewicht/omvang
  • vet% meting
  • watt/kg berekening
  • trainingsbegeleiding met schema’s per week
  • voedingsbegeleiding

Complete pakket kost slechts €30 per week!

Leave a Reply

Copyright 2020 Wielertrainer.com