Skip to main content

Lise Visser is geselecteerd voor het WK studenten in Braga Portugal.

Wij zijn super trots op deze topper. Deze winter is zij begonnen met de trainingsbegeleiding bij Wielertrainer.com en heeft zij ook de overstap gemaakt naar het  TeamLovingPotatoes. Afgelopen maart maakte zij dan ook haar debuut in het elite vrouwen peloton, in de Omloop van Strijen, waar het door de weersinvloeden een zware koers was. Vooral ervaring opdoen in deze wedstrijd was het doel voor haar.

Anderhalve maand later verscheen zij aan de start van de klassieker Zuid-Oost Friesland. Daar hebben we gezien dat hard werken en trainen loont en dat Lise een snelle groei doormaakt. Met een ruim besproken tactisch ploegenspel zijn we de koers in gegaan met het doel om de kopvrouw voor de kasseienstroken in de eerste gelederen af te zetten. En dit was niet zonder succes, integendeel. Lise wist zich goed staande te houden op dit stuk van het selectieve parcours.

9 juni a.s. zal zij weer in actie komen tijdens de WADRO Omloop van de Kerspelen. Dit is een elite vrouwen koers die valt onder de Nederlandse clubcompetitie voor vrouwen.

Het volgende grote doel voor haar zal het WK voor studenten zijn, hier zal dan ook het trainingsprogramma verder op worden afgestemd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Lise hier een topprestatie gaat neerzetten.

 

 

 

 

Leave a Reply

Copyright 2020 Wielertrainer.com