Skip to main content

Het bos roept…    Mountainbiken!

Wil je starten of ben je net gestart met mountainbiken? Of mountainbike je vooral op gevoel en ervaring, maar wil je meer controle krijgen over je mountainbike? Wil jij jouw basis mountainbike-skills verbeteren?


Doe dan mee met Opstapclinic MTB!

In drie trainingen, leer je van enthousiaste en ervaren MTB-instructeurs de basisvaardigheden van het mountainbiken. Daarnaast bieden we op de vierde ochtend een onderhoudsclinic aan zodat je ook weet hoe je snelle reparaties zelf kan uitvoeren thuis of onderweg. Je hoeft geen ervaren fietser te zijn om deel te nemen! Met deze Opstapclinic is het juist de bedoeling dat je (fiets)conditie opbouwt en je de techniek van het mountainbiken eigen maakt.

Data 2022:

  • zaterdag  22 oktober van 09:30u tot 12:30u (Nieuwkuijk)
  • zaterdag 29 oktober van 09:30u tot 12:30u (Nieuwkuijk)
  • zaterdag 5 november 2022, 09:30u tot 12:30u (Nieuwkuijk)
  • zaterdag 12 november van 10:00 tot 12:00 uur (Nieuwendijk)

Meer info, of je aanmelden voor deze clinic, klik hier


Leave a Reply

Copyright 2020 Wielertrainer.com