Skip to main content

Gerard WK 1 Gerard WK 2

Door de ogen van; Gerard van Haaften

“Twee plakken in de koffer mee naar Flakkee”

Afgelopen weekend afgereisd met de Npsb selectie naar Valencia voor het Wk politie. Afgelopen maanden met Jamie van Rijswijk van Wielertrainer.com gericht naar dit moment toegetraind en hierdoor zat het met de vorm super goed!

Gisteren was de tijdrit over glooiend terrein langs de kust met aardig wat wind en ik reed voor mijn doen een straffe tijd met een gemiddelde van bijna 45 km per uur. Doordat ik in een verkeerde categorie was ingedeeld viel ik helaas buiten het podium. Vanochtend bleek de fout en dat ik tweede had moeten zijn en werd alsnog gehuldigd met een zilveren plak achter Deanick Benoit (meervoudig Frans nationaal kampioen op de baan).

Vandaag was de wegwedstrijd met twee colls van de 4e categorie met aan het vertrek om en nabij de 150 man in verschillende categorieën. Vanaf de eerste beklimming zat ik samen met ploegmaat Oostland in de kopgroep en zaten we op rozen. Even leek mn koers verkeken toen ik tijdens de tweede beklimming van mn fiets gereden werd maar gelukkig kon ik me herpakken en alsnog naar een derde plaats sprinten! Tevreden met brons achter Benoit en nog een klepper! ‪#‎piekenophetjuistemoment‬ ‪#‎superblij‬ ‪#‎npsb‬ ‪#‎wkpolitie‬ ‪#‎moraal‬ ‪#‎teamwork‬ ‪#‎jamievanrijswijkwielertrainer #wielertrainer.com‬

Leave a Reply

Copyright 2020 Wielertrainer.com